BULUT; MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİLER

“Söylediğimiz bir söze ilçemizdeki muhalefet adeta mal bulmuş mağribi gibi atladı” diyen Başkan Bulut, belediye hizmetlerinden halkın memnuniyet oranının % 70’in üzerinde olduğunu belirtti

Başkan Bulut, Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda ilçe protokolünü ağırlamaya devam ediyor. Başkan Bulut’un Yelken’de ağırladığı son konukları ise Derinceli din görevlileri oldu. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Diyanet-Sen temsilcileri ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı programda ilçede hizmete sunulan projelerle ilgili istişarede bulunuldu. Yelken Kafe’nin Derince’yi cazibe merkezi haline getirdiğini belirten Başkan Bulut, “Gerek Yelken projemiz gerekse hizmete sunduğumuz diğer eserlerimizi sizlerden aldığımız güç ile ortaya çıkartıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler halkımızın huzur ve mutluluğu için” dedi.

Muhalefet, Siyasi Kazancın Hesabını Yaptı

Toplantıda kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Bulut, gündemde yer alan ‘anket’ konulu açıklamalarla ilgili de değerlendirmede bulundu. Projeleri hayata geçirirken ‘Önce insan’ dediklerini belirten Başkan Bulut, “Geçtiğimiz günlerde altyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaparken sarf ettiğimiz ‘O mahallede bir anket yapılsa sıfır çekerim’ sözüne ilçemizdeki muhalefetin bir iki temsilcisi adeta mal bulmuş mağribi gibi (Büyük bir zenginliğe kavuşmuşçasına aşırı sevinç ve coşku ile) balıklama atladı ama oradaki ironiyi anlayamadılar. Halk arasındaki tabirle sazan gibi olaya atladılar. Oysa bizim orada ifade etmek istediğimiz son derece açıktı. Biz altyapı çalışmalarının ne denli meşakkatli ve sabır isteyen bir çalışma yöntemi olduğunu anlatmak istemiştik. Bunu kendi istediği gibi anlamak isteyen muhalefet, “Buradan bir siyasi kazanç elde edebilir miyim?” in hesabını yaptı” dedi.

Anketlerdeki Memnuniyet Oranı % 70’in Üstünde

Derince genelinde yaklaşık 200 milyon tutarında yoğun bir altyapı çalışmasının devam ettiğini belirten Başkan Bulut, “İlçemizde bir taraftan vizyon projeleri inşa ederken, diğer taraftan da altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Altyapının ne denli zor bir iş olduğunun farkındayım. Derinceli vatandaşlarımızı anlıyorum, onların ruhunu ve psikolojilerini biliyorum. Ben anketlerle ilgili söylemde bulunurken aslında vatandaşlarımızı anladığımı ifade ediyorum. Bu söylemimle “Sizin çektiğiniz sıkıntıları anlıyorum, derdinizi biliyorum” diyorum. Yoksa biz kendimizden son derece emin ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Rutin olarak 6 ay aralıklarla yaptığımız anketlerde halkımızın belediye hizmetlerimizden duyduğu memnuniyetin % 70’in üstünde olması da bunun en önemli göstergesi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817