banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Burada her an kaza olabilir
 Tütünçiftlik’te yapılan viyadüğün, İstanbul şeridi her yağmurda suyla doluyor. Konuyla ilgili hiçbir önlem alınmadığı için suyla dolan nokta sürücüleri tehlikeye düşürüyor.

Aşırı yağmur yağışı Körfez İlçesi’nin genelinde alt yapı sorunu nedeniyle büyük problem oluştururken, ilçenin ortasından geçen ve araç trafiğinin hızlı olarak seyrettiği viyadük üstü de sürekli yağmur suyuyla doluyor. Yağmur suları hızla mahalle aralarından akarak yan tolu doldururken, eğiminin hesaplanmaması nedeniyle viyadük üstü İstanbul şerdi de tamamen suyla doluyor.

Yağmur yağdığında adeta havuz gibi olan şerit, hızla gelen araçların takılması ya da suları yan yollara savurması nedeniyle trafiği tehlikeye düşürüyor. Sürücüler ve çevre esnafı, büyük bir kaza meydana gelmeden yetkililerin gerekli düzenlemeyi yapmalarını ve birikmeyi engellemelerini istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826