banner2752
banner2750
banner2776

BURGER KING PETKİM PARK'DA

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Petkim Park Evleri 2 girişinde hizmete başlayan Burger King Yarımca Şubesi, daha ilk günden müşteri akınına uğradı.

Açılış kurdelesini kalabalık protokol gurubu keserken, Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in ve bölgenin bu hizmetle daha da değer kazandığını söyledi.

Ürünlerimize güvenebilirsiniz

Açılış sonrasında protokol ve konuklara bilgiler veren Tap Gıda Genel Müdürü İlhan Erkan, “Çin’e dahi patates ihraç ediyoruz. Burada yenilen ürün ne ise tüm dünyada da aynı ürünler tüketilmektedir. Yapılmak istenen karalama kampanyasının aksine ürünlerimiz tamamen hijyenik ve güvenlidir. Dünyanın en büyük gıda şirketiyiz ve 1100 restoranımız bulunmaktadır” dedi.

Öğrenciler çok sevdi

Açılışın ilk gününde özellikle öğrenciler Burger Kıng’e adeta hücum ettiler ve aldıkları hamburgerleri yiyerek, daha sonra derslerine girdiler.

Hizmete başlayan ve kalabalık bir personel gurubu ile 2 katlı iş yerinde müşterilerini ağırlayacak olan Burger King Şube Müdürlüğünü Kemal Kasap üstlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum göçer 6 yıl önce

körfez e hayırlı olsun miamide kuruluşu olan burger king tanınan ayrıcalıklar bugün işyerini kapatan ev yemekleri yapan ve et döner satan esnafa yapıldımı şimdi soruyorum burger king kirası ne kadar ne şartlarla verdiniz burayı açıklayın kamuoyuna

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680