BÜYÜKŞEHİRLİ ŞENKURU BRONZ MADALYA KAZANDI

 

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen 6. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına 36 ülkeden binin üzerinde sporcu katıldı.4 gün boyunca süren taekwondo festivali kıyasıya mücadelelere sahne oldu. İlimizden önemli şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Taekwondocuları da katıldı.

 

TOKYO YOLUNDA PUAN TOPLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün alt yapısında yetişen Fikret Hakan Şenkuru, başarılı maçlar çıkartarak 6. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında bronz madalyanın sahibi oldu. Büyük sevinç yaşayan Şenkuru, elde ettiği sonuç ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları yolunda da hanesine puan yazdırmayı başarmış oldu. Müsabakaların ardından kürsüye çağrılan mavi beyazlı taekwondocu madalya ve sertifikasını protokolden aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817