BÜYÜKŞEHİRLİ TEKVANDOCULAR KUŞAK SINAVI OLDU
Alt yapıya tüm branşlarda olduğu gibi tekvando branşında da büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, kadrosunda adeta dev bir orduyu bulunduruyor. Mavi beyazlı tekvandocular, Antrenörler Ali İhsan Tekin, Cemal Temel, Musa Temel, Şerife Temel, Behlül Deniz ve Murat Kızmaz nezaretinde hafta sonu Seka sporcu Eğitim Merkezinde kuşak sınavı imtihanı yaptı. Yenidoğan, Seka, Kuruçeşme  Şirintepe ve Vezirçiftliği şubelerinden gelen 150 sporcu ile birlikte kuşak sınavı olan tekvandocular, uygulamalı ve sözlü olarak sınavdan geçti.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOT

Beyaz, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı ve kırmızı siyah kemer sınavlarında sporcular başarılı olurken, tüm sporcular birlikte pumse çizdi. Kuşak sınavında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu 68 tekvandocu sarı kemer, 30 tekvandocu yeşil kemer, 37 tekvandocu mavi kemer, 15 tekvandocu ise kırmızı kemer giyinmeye hak kazandı. Antrenör Cemal Temel 6 ile 14 yaş grubu arasında Tekvando kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.