ÇALINTI ARACI BIRAKIP BİR BAŞKA ARACI ÇALDILAR

Esentepe Mahallesi’nde yemek taşımada kullanılan minibüsü çalan şahıslar, daha sonra bir üst mahalle olan Çamlıtepe Mahallesi’nde bu aracı bırakıp, aynı marka ve model bir başka minibüsü çalarak kaçtılar.

Duyanları şaşırtan ve hayrete düşüren minibüs hırsızlığı Esentepe Mahallesi Yıldırımer Caddesi’nden gelen ihbarla başladı.

Polisi arayan Sebahattin Karahan adlı vatandaş, minibüsün camının kırılarak, çalıştırılıp çalındığını bildirdi. Bunun üzerine polis çalınan 41 E 5330 plakalı aracı aramaya başladı.

Polis ekipleri yemekhanenin önünden çalınan bu aracı ararken, ikinci çalıntı oto ihbarı Çamlıtepe Mahallesi Elma Sokak’tan geldi. Burada ki vatandaş da minibüsün kapısının önünden çalındığını bildirdi.

Elma Sokak’a giden polis burada ilk çalıntı minibüsü park edilip bırakılmış ve Cemal Ağırcan’a ait 41 NF 3641 plakalı diğer minibüsün çalınmış olduğunu gördü. Yapılan inceleme sonrasında ilk çalınan minibüsün yakıtının bittiği ve ardından da şahsıların aynı marka diğer aracı çaldıkları belirlendi. Saniyeler içinde iki aracı da çalmayı başaran şahısların aranmasına başlandı.

Soruşturmaya başlayan polis, terk edilen çalıntı araç üzerinde parmak izleri ve ilk suç mahallinden elde edilen kamera görüntüleri ile hızlı minibüs hırsızlarının kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817