Çankırılılara Merak Uyandıran Ziyaret!

Ancak kentimizin yerel dinamikleri ise yaptıkları özel ziyaretlerle ilginç görüntüler veriyorlar.

ÇANKIRILILARA GİTTİLER

Bu ziyaretlerden bir tanesi de önceki gün Körfez ilçede gerçekleşti. Bir süre önce faaliyetlerine resmen başlayan ve merkezinin açılışı yapılan Çankırılılar Derneği’nin bazı siyasi simalar ziyaret etti. İYİ Parti’nin meclis üyesi Fevzi Canbaz ile CHP’den bir Dönem meclis üyeliği olan Tayfun Balıkçı, Çankırılılara konuk oldu.

GÖKKAYA DA KATILDI

Fakat bu ziyareti en çok merak edilen noktaya getiren konu ise muhalif isim olarak bilinen Canbaz ve Balıkçı ile birlikte AK Partili olarak bilinen bir ismin de ziyarete katılmış olmasıydı. AK Parti’den 2004 ve 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday adayı olan Doç. Dr. Öznur Gökkaya da bu buluşmada hazır bulundu.

YİNE ADAYLIK MI GÜNDEMDE

Daha önce DEVA Partisi’nin Gebze’de düzenlenen mitingine de kızı ile birlikte katılan Gökkaya’nın şimdi de muhalefet temsilcileri ile birlikte dernek ziyaretlerine katılmaları, hatta masanın baş köşesine oturup buluşmanın en ağır ismi olarak görünmesi akıllara “Yoksa Öznur hoca yerel seçimlere farklı bir şekilde mi hazırlanıyor?” sorusunu getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817