ÇATI YANGINI KORKUTTU..!


Alınan bilgi ve iddialara göre saat 19 sıralarında Ömer çelebi'ye ait olan dairenin çatısından alevler yükselmeye başladı. Ihbar üzerine olay yerine 6 adet itfaiye aracı ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri merdivenli araçla çatıdaki Duman ve alevlere müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. 
Mahalle sakinlerinin iddialarına göre saat 15 sıralarında dumanların çıkmaya başladığı ancak önemsenmediği Duman yoğunluğunun artması ve alevlerin başlamasıyla de ihbarın yapıldığı belirtildi 3 daire ve bir dükkanı yer aldığı binada başlayan yoğun Duman ve yangın mahallede korku ve endişeye neden oldu yaklaşık bir saat süren müdahale sonrasında yangın ve Dumanlar kontrol altına alındı olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817