banner2779
banner2752
banner2750

Çayırova Liderinin Yanında

Programa mevcut ilçe yönetimi üyelerinin yanı sıra önceki dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü Milli Görüştür ve hem ülke çapında hem ilimiz ve ilçelerimizde teşkilatlarımız Mili Görüşü iktidar yapmak için aralıksız çalışmaktadır. Partimiz kadroları sorunları çözmeye mahirdir ve hazırdır’’ şeklinde konuştu. Son günlerde gündemde olan ittifaka katılma süreci ile ilgili olarak da ‘’Liderimiz Sayın Dr. Fatih Erbakan Beyin alacağı her karara tüm teşkilat üyeleri uyacaktır ve saygı gösterecektir. Ayrıca geçmişten geleceğe Çayırova’da Milli Görüş geleneği içinde olan kardeşlerimizin tanışması ve kaynaşması hususunda çok güzel bir program oldu, Sayın İlçe Başkanımız Adem Yıldız’a da teşekkür ediyorum’’ dedi.

Programda söz alan Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız da siyaset tarihinde elli yıllık bir geçmişe sahip Milli Görüş geleneğinin haleften selefe bilgi ve birikimlerinin aktarılması için bu davaya hizmet etmiş teşkilat üyeleri ile hizmete devam eden teşkilat üyelerinin kaynaşması, temel esaslarımıza dair birikimin aktarılması ve geleneğin zincirinin devam etmesi için bu tür toplantılara önem verdiklerini belirtti. Ayrıca ‘’Sayın İl Başkanımızın da belirttiği gibi Çayırova İlçe Teşkilatımız da tüm teşkilatlarımız gibi Liderimizin siyaset mecrasında alacağı her karara saygılıdır ve asla Liderimizi yalnız bırakmayacaktır’’ diye ekledi.

MYKY Üyesi ve Kocaeli İl Sorumlusu Basri Çayır ise ‘’Milletimiz kurtuluşun Milli Görüşte olduğunu bilmektedir, görmektedir. Partimiz ve Liderimiz her geçen gün milletimizin teveccühünü kazanmaktadır. Milletimize hizmet etmek gayesindeki Milli Görüş kadroları ve aynı düstur ile makam kaygısı gütmeyen milletvekili aday adaylarımıza ve davamıza hizmet eden tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yetmişten fazla katılımcı ile gerçekleştirilen programda Çayırova ve Kocaeli’nin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751