ÇENESUYU'NUN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Son 4 yıllık süreçte 25 milyonluk yatırımın gerçekleştiği Çenesuyu, günümüzde Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar ve KKTC’ye ihraç ediliyor

Osmanlı’dan günümüze

Derince Belediyesi iştiraklerinden Çenesuyu A.Ş. bir yandan yatırımlarla büyümeye devam ederken diğer taraftan da yaptığı üretimle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Derince’nin en önemli markası olan Çenesuyu, Başkan Bulut’un yaptığı yatırımlarla dev bir tesise dönüştü. Yeni makine alımı, fabrika alanının genişletilmesi, ilçenin ticari hayatına katkı sunmak adına yapılan girişimler ile büyüyen Çenesuyu, sponsorluk faaliyetleri ile yerel kalkınma projelerine özgü bir model oluşturuyor. Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ve marka değeri ile Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Çenesuyu’na son dört yıllık süreçte önemli yatırımlar gerçekleşti.

25 Milyonluk Dev Yatırım

Bu süreçte ilk olarak saatte 45 bin adet pet şişe kapasiteli yeni makine alımı gerçekleştirildi. Çenesuyu’ndaki dolum tesislerinin kapasitesi de 2 bin m2 arttırılarak fabrika alanı iki katına çıkartıldı. Çenesuyu’nu piyasanın öncü firması haline getirmek için yapılan yatırımla son olarak saatte 7 bin 400 adet 5 litrelik üretim kapasiteli yeni makine alımı daha yapıldı. Gerçekleştirilen modernizasyon çalışmaları ile birlikte Çenesuyu A.Ş.’ de aynı zamanda elektrik ve hammadde tasarrufu da sağlanmış oldu. Başkan Bulut’un yaptığı yaklaşık 25 milyon TL tutarındaki yatırımla daha da büyüyen Çenesuyu, günümüzde ülke sınırlarını aşarak Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine ihraç ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817