ÇERKEZ NECDET ULAŞ VEFAT ETTİ

Körfez Tütünçiftlik eski esnaflarından olan ve aynı zamanda Körfez ilçe'nin kurucuları arasında yer alan; çevresi tarafından oldukça çok sevilen; dürüst yaşantısı ile herkese örnek olan Çerkez Necdet Ulaş, hakkın rahmetine kavuştu. 3 çocuk babası olan Çerkez Necdet Ulaş, 85 yaşında hayatını kaybetti. Yıllarca Körfez ilçe Güney Mahallesi'nde ikamet eden; daha sonra İlimtepe Kalıcı Konutları'nda oturmaya devam eden Ulaş'ın cenazesi; Hacı Muharrem Camii'nde kılınan namazdan sonra Körfez Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTALACAK

ikamet etmiş olduğu İlimtepe Kalıcı Konutları'nda ki evlerinde; Çerkez Necdet Ulaş için Cumartesi günü öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutulacağını bildiren yakınları; bütün dostlarını beklediklerini söylediler. Körfez Kaymakamlığı'nda vazife yapan Meral Güler'in de babası olan Çerkez  Necdet Ulaşan'ın vefatı, sevenlerini çok üzdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817