ÇEŞMELERDEN 450 BİN KİŞİ YARARLANDI

Sosyal belediyecilik anlamında vatandaş odaklı hizmetler üretmeye devam eden Körfez Belediyesi’nin kentin üç farklı noktasına koyduğu Çorba Çeşmeleri, hafta içi her gün sabah saat 06.30 ile 08.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi, Tütünçiftlik viyadük altı ve Hereke bölgesinde hizmet veren çorba çeşmelerine ilgi de her gün artıyor.

92 BİN LİTRE ÇORBA

Sabah 06.30 ile 08.00 saatleri arasında vatandaşlar, çeşmeden bardaklara doldurdukları çorbadan istedikleri kadar içebiliyor. Isıtması, karıştırması otomatik mikserlerle yapılan çorbaların her kazanında 200 litre çorba bulunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, 2017 yılı içerisinde 3 adet ikram çeşmesinde, toplam 450 bin vatandaşa 92 bin 800 litre sıcak çorba ikram edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817