CEYHAN SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI

Ziyarette Dernek Başkanı Şener İnce, Okul Müdürü Fatih Şenocak ve Dernek Başkan Yardımcısı Ayşe Kokoş da hazır bulundu.

Mehmet Akif Ersoy’un Fikirleri Yolumuzu Aydınlatan Meşalelerdir

Ziyarete gelen lisede adı yaşatılan İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümü olduğunu hatırlatan Ceyhan, “Mehmet Akif Ersoy bir şair olmanın çok ötesinde bir mütefekkir, bir gönül insanıdır. Onu hakkıyla anmak ve ona layık olmak, Akif’i düşünceleriyle, dünya görüşüyle güç karşısındaki asil duruşuyla tanımayı gerektirir. Akif’in tüm şiirleri ve fikirleri bizi biz eden, bize ışık tutan, bizim yolumuzu aydınlatan birer meşaledir. Tüm  şehitlerimizi ve topyekun bir milletin duygularına tercüman olan İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, minnet ve dua ile anıyorum.

SİYASET SAHA DA ÖĞRENİLİR

Siyasetle ilgili merak ettiklerini soran gençlerle siyasi tecrübelerini paylaşan ve siyasetin sahada öğrenilebileceğini belirten AK Parti İl Başkanı Ceyhan, “ Teorik bilgileri uygulama yaparak daha da pekiştirmemiz lazım. Siyasettede durum böyle. İstediğiniz kadar siyaset ilmi yapın, ama sahada uygulamadığınız müddetçe başarılı bir siyasetçi olma şansınız yok. Sadece ders almak yetmiyor, uygulama yapmak gerekir. Siyaset sahada yapılıyor. İstediğiniz kadar siyaset kitabı okuyun.” dedi. Ceyhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak, “ Sayın Cumhurbaşkanımızda bir İmam Hatip Lisesi mezunu. Bugün Dünya 5’ten Büyüktür diyerek her daim mazlumun yanında olan bu millete hizmete sevdalı Cumhurbaşkanımız en güzel ve en büyük örneğimiz. Düşünen, üreten ve aynı zamanda maneviyatını bilen, geçmişini bilen, tarihini bilen ve inancını bilen bir gençlik olmasını istiyoruz. Bunu da siz değerli gençlerimiz ile gerçekleştireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817