CHP 89 Yaşında
CHP İl Örgütü, partinin kuruluşunun 89. yıldönümünü kutladı. Kutlamalar kapsamında Valilik bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk sunan partililerin geçtiğimiz yıllara nazaran daha kalabalık bir şekilde kutlamaya katılması dikkat çekti. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda kutlama törenlerine katılmayan çocuklar, 89. yıl kutlamasında hazır bulunarak hoş bir görüntü oluşturdu. Partililerin büyük ilgi gösterdiği çelenk törenine yaklaşık 200 kişi katıldı.
 
PARTİLİLERİN İLGİSİ
İl başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Haydar Akar,İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, Derince ilçe başkanı Hakan Savaş, Kartepe ilçe başkanı Bülent Sarı, il kadın kolları başkanı Sevim Özen, il gençlik kolları başkanı Ozan Aksu, meclis üyeleri ve parti yöneticileri törende hazır bulundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın söylendi.
 
KURTARACAĞIZ
Törende konuşan il başkanı Yalçın Kuşkan, 2013 yılında yapılacak seçimlerde belediyeleri kazanarak Kocaeli`yi rahatlatacaklarını söyledi. Kuşkan, “Dünyada hiçbir partiye nasip olmayan şey bize nasip oldu. CHP, dünyada devlet ve cumhuriyet kuran tek parti. Atatürk`ün ‘Benim iki eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri ise CHP` demesi çok anlamlıdır. Türkiye, sıkıntılı günler yaşıyor” dedi.
 
BAŞIMIZ DERTTE
Ülkemizin bir yandan terör, diğer yandan ise  komşularımızla yaşanan sorunlar yüzünden başının dertte olduğunu söyleyen Kuşkan, Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşıyoruz. Komşularla sıfır sorun diye diye sorunsuz komşumuz kalmadı. Türkiye, Suriye`de savaştan yana tavır aldı. CHPolarak yerel seçimlerde başarılı olarak en azından Kocaeli`yi rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.  (bizimkocaeli)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817