CHP, ACISU’DA BÜRO AÇTI
  

CHP Kartepe İlçe Örğütü, Kartepe Acısu’da seçim irtibat bürosu açtı. Bölgenin sevilen isimlerinden ve Belediye Meclis üyesi Aday Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Serkan Akyıldız’ın organizasyonu  yapılan açılışa partililer büyük ilgi gösterdi.

İrtibat Bürosunun açılışını CHP kartepe İlçe Başkanı av. Başar Değer, Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, İl Genel meclis Üyesi Erdal Baş, Köseköy eski Belediye başkanı Selahattin Altunkaya, Belediye Meclis üyesi Aday Adayı Serkan Akyıldız, belediye meclis üyesi aday adayları ile partililer katıldı.

Açılışta konuşan CHP Adayı Yaşar Sönmez, “ Partimizin tüm üyeleri seçimden başarı ile çıkmamız için seferber olmuş durumdalar. Herkesin elele vermesi hem bizi hem de partimizden beklentileri olan herkesi memnun ediyor. Burası da değerli aday adayımız Akyıldız’ın öncülüğünde açıldı. Kendisine teşekkür ediyorum. Kartepe’de göreve geldiğimizde Acısu’da dahil güzel projelere imza atacağız. Tüm Kartepelilere sözümüz var, bir marka kent yaratacağız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817