Chp Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç İzmit Belediyesinin Pazarcık’taki Aşevini Ziyaret Etti

Merkezi Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin ardından İzmit Belediyesi ekipleri, afet bölgelerinde yaraları sarmaya devam ediyor. Afet ilk gününden itibaren bölgede çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, gönderdiği yardım tırlarının yanı sıra kurduğu aşevi, çadır ve gerçekleştirdiği faaliyetler ile depremzedelerini yaralarını sarmasına yardımcı oluyor. 

BÖLGEYE CAN SUYU OLDU

Afet bölgesinde ilk olarak Hatay’ın Defne ilçesinde bir aşevi kuran İzmit Belediyesi, ikinci aşevini de depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde kurdu. Bölgeye can suyu olan ve depremzedelerin üç öğün yemek ihtiyacını karşılayan aşevini önceki gün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ziyaret etti. Burada İzmit Belediyesi yetkilileriyle görüşen Öztunç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817