CHP KÖRFEZ’DE BAYANLAR KAHVALTIDA BULUŞTU
 CHP Körfez’de, seçimlere canla başla hazırlanan ve ev ev dolaşarak çalışan bayanlar, kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek son gelişmeleri değerlendirdiler.

Parti seçim merkezinde toplanan bayanlar, Kadın Kolları Başkanı Senan Uygun ve üyelerin hazırladıkları kahvaltıları açık büfe şeklinde ikram ettiler. Örgütlenmeden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semra Başlak, İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve belediye başkanlığı adayı Profesör Reşat Başar’ın da katıldığı kahvaltıda, bayanlar bir araya gelerek sohbet ettiler ve çalışmaları değerlendirdiler.

Kahvaltıdan sonra Kartepe İlçe Başkanı Avukat Başar Değer, seçim çalışmaları ve bundan sonra takip edilecek konularla ilgili bayanlara eğitim verdi. Eğitim toplantısında özellikle son günlerde yaşanan konular ve bunların yerel politikaya, halka yansıması konuşuldu.

Siyasette amatörüm

CHP Körfez adayı Profesör Reşat Başar, gün geçtikçe umutlarının güçlendiğini söyledi. Başar, siyasette amatör olduğunu ve bundan da memnun olduğunu söyleyerek, ‘’Şu anda adaylara ve aday adaylarına baktığımızda çoğunun siyasi bir geçmişi var ve eleştirilebiliyorlar. Benim siyasette ve partide geçmişim az bu nedenle eleştiri alma şansım yok, bu da benim avantajım. Şu anda yaşadığım zorlukları bile bile Dekanlık’tan istifa edip hizmet için aday oldum. Bu ortamda halk gidecek adres arıyor ve bu adresin partimiz olduğunu görmeye başladılar.Gezi Parkı olayları, operasyonlar ve cemaat çatışması halkın gerçekleri görmeye başlamasına neden oldu’’ dedi.

CHP Körfez  teşkilatı 5 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Çamlıtepe seçim bürosunu da törenle açarak, çalışmalarına hız kazandıracak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817