banner2779
banner2752
banner2750

Civelek Resmen Aday Adayı

AK Parti’nin önceki dönem il başkanlarından biri olarak gösterilen ve özellikle öncülük ettiği 136 bin kişilik devasa mitingle hala anılan Mahmut Civelek, üçüncü kez partisinden milletvekili aday adayı oldu. Daha önce 2015 yılındaki iki genel seçimde vekil aday adayı olan geçtiğimiz gün il binasına giderek resmi başvurusunu yaptı.

TALUS KONUŞTU

Civelek’in başvuru dosyasını bizzat teslim alan il başkanı Dr. Şahin Talus, “Partimize büyük bir teveccüh var. Mahmut başkanımla biz geçmişte birlikte görev yapmıştık. Zamanında ben aday adaylık başvurum için onun yanına başkanlığa gelmiştim. Şimdi ise o seçim aday adayı dosyasını teslim etmek üzere burada, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI KAZANACAK”

Başvurusu sırasında konuşan aday adayı Mahmut Civelek ise, “Depremlerde ve dün yine deprem illerinde yaşanan sel felaketlerinde yaralanan hayatını kaybeden insanlarımız oldu. Kaybettiğimiz canlar için milletimizin başı sağ olsun. Ben partimizin kurucularındanım. 13-0’daki başarımızı hep birlikte yaşamıştık. 5 dönem il başkanlığı yaptım. Şu anda beni geçen yok sanıyorum. Bu partinin bir neferi olarak kalmak bize yeter de artar bile. Bizden sonra bırakılacak Türkiye Yüzyılını kazanmak için en ufak bir şüphem yok” ifadelerini kullandı.

“NOTER MASASI DEDİĞİ MASAYA GERİ DÖNENLER"

Konuşması sırasında Millet İttifakı’nda yer alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de eleştiren Civelek, “Kamuoyu yoklamalarına her gün bakıyoruz. Eskiden sabah namazına kalkıp ne oldu bitti gündemde diye bakıyorduk. Son günlerde kamuoyu yoklamalarına bakıyoruz. İnanıyorum ki kamuoyu burasıdır, bizim dolaştığımız kahvelerdir. Seçimi kazanma konusunda şüphemiz yok. Online başvurular da dahil 108’i bulmuşuz. O masaya Noter Masası deyip de bir daha kalkıp dönenlere Allah fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

MAHMUT CİVELEK KİMDİR?

Aslen Trabzonlu. 1969 Kullar doğumlu. İlk ve ortaokulu Kullar’da, liseyi İzmit Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümünde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü bitirdi.

Ancak mesleğini icra etmedi, ticarete atıldı. 1994 yılında kurduğu Filiz A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. Ayrıca Ayışığı Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği kurucularından olup uzun süre başkanlığını yaptı. AK Parti’nin Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi.

2004-2009 yılları arasında Kullar Belediye Başkanlığı yaptı. 2011 yılında Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 10 Şubat 2011 tarihinde Kocaeli İl Başkanlığına atandı. 2015 yılı ocak ayı sonunda bu görevini Şemsettin Ceyhan’a devrederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751