Civelek Yine 1.’liği Kaptırmadı
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Türkiye birincisi oldu. AK Parti Genel Merkezi’nin yaptığı değerlendirmede, Mahmut Civelek, medyada en çok haber olarak yer alan il başkanları sıralamasında birinci oldu. Ocak Ayı’nda Ulusal ve yerel basında Civelek ile ilgili 609 haberin çıktığı açıklandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek’i, hakkında çıkan 506 haberle Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve 422 haber ile Kayseri İl Başkanı  Ömer Dengiz takip etti.

 

SON 5 AYDA DA BİRİNCİ

Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek son 5 ay ve 3 ayda da birinciliği kimseye kaptırmadı. Mahmut Civelek son 5 ayda 1986 haberle birinciliği alırken onu 1548 haber ile kayseri İl başkanı Mustafa Köse, 803 haberle Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş 3.  Sırada yer aldı. AK Parti’nin resmi sitesi www.akparti.org.tr adresinde “Medyada Akparti” kısmında her il için çıkan haberler  günlük rapor olarak ekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817