banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Çocuklarımız Bizim En Büyük Umudumuz

Derince’de Eğitime Tam Destek

Derince’de eğitime yönelik faaliyetlere her zaman katkı sunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sık sık okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor. Başkan Bulut son olarak Mevlana Ortaokulu, Şükrü Aracı İlk ve Ortaokulu ile Huriye Pak Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Bulut,  eğitim camiasına yönelik yaptıkları çalışmaları belediyenin asli işi gibi gördüklerini söyledi.

Eğitim Bizim Olmazsa Olmazımız

Türkiye’nin yarınlara daha iyi hazırlanması için en önemli unsurun eğitim olduğunu belirten Başkan Bulut, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi eğitim bizim olmazsa olmazımız. Bu anlayışla eğitim camiamıza destek olmayı sürdürüyoruz. Ülkemizin yarınları olan öğrencilerimiz, Allah’ın izniyle Türkiye’mizi bizden çok daha ileriye taşıyacak. Okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde yavrularımızla bir arada olmak bizi hem mutlu ediyor hem de geleceğe dair umutlandırıyor. Çocuklarımızın gözlerindeki parlayan ışık, bizim hizmet yolculuğumuzdaki en büyük gücümüzdür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826