“Çocuklarımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

GENÇLİK MERKEZLERİ

Derince’de eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçiren Başkan Aygün, çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalara özel önem veriyor. Deprem bölgesinden Derince’ye gelen ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu esnada Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Ertuğrul Gazi Parkı’nda karşılaştığı çocuklarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

17 YENİ SPOR SAHASI

Çocuklar ve gençler için kalıcı eserlere imza atan Başkan Aygün, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için kararlılıkla çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” dedi. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksi gibi dört önemli eseri ilçeye kazandıran Başkan Aygün,  bu süreçte 17 yeni futbol sahasını da hizmetine sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817