COŞKUN, SİYASİLER BİR ARAYA GELEBİLMELİ"

Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, ‘’Milli meseleler, ülke konuları söz konusu olunca bir araya gelmeyi ve konuşmayı başaran siyasilerin bu davranışı umut vericidir. Bu tür konuşmalar, bir araya gelmeler toplumun nabzını düşürür ve olaylara yaklaşımda tabanda da birleşmeyi sağlar. Başbakan Binali Yıldırım’ın, Kemal Kılıdaroğlu ile, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun yine Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmeleri, diğer siyasi liderlerin de birbirleriyle buluşup konuşmaları, konuları tartışmaları topluma da olumlu yansıyacaktır’’ dedi.

Coşkun, Saadet Partisi’nin her zaman birlik ve beraberlik anlayışı için de olduğunu, görüşmeler zincirini de başlattıklarını hatırlatarak, ‘’Sonuçta konu bu ülkenin geleceği ve yıllardır mücadele edilen terördür. Afrin’de askerlerimizin başarısı ve sağlığı için dua ederken, ülke içinde de aynı mücadeleleri siyasiler vermeli ve toplumu gerecek, ayrıştıracak söylemlerden, küslüklerden kaçınılmalıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817