Çözümün Merkezi Derince Belediyesi


 

Gönüllere Dokunan Projeler

31 Mart seçimleri öncesi sosyal projelere vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde hizmete giren projeler Derince'yi gönül belediyeciliğinin merkezi konumuna getirdi. Bir yandan Ankara nezdindeki girişimleri ile ilçeye iki adet Gençlik Merkezi’nin kazandırılacağının müjdesini veren Başkan Aygün, diğer taraftan kültürel ve sosyal hizmetleri de bir bir vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Derince’de vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren ve gönüllere dokunan projeler inşa eden Başkan Aygün’ün talimatları ile kurulan Çözüm Masası da bu noktada çok önemli bir boşluğu dolduruyor.

Güçlü Bir Ekip Oluşturuldu

‘Mazeret değil, çözüm üretiyoruz’ sloganıyla hizmet vermeye başlayan Çözüm Masası ile Derince’de vatandaşlarla belediye arasındaki iletişim daha da kolaylaştı. İlk etapta Derince Belediyesi bünyesinde vatandaşlardan gelen, şikayet, talep ve önerilere anında cevap verecek güçlü bir ekip oluşturuldu. Derince Belediyesi’ne gelerek veya 262 2394015 numaralı telefon aracılığıyla ulaşan vatandaşların talep ve önerilerini alan Çözüm Masası ekipleri, durumu ilgili birime aktararak çözüm takibini yapıyor. Çözüm Masası merkezinde kurulan acil durum ekibi ise vatandaşların özellikle alt ve üstyapı, ilaçlama ve park bahçe düzenlemeleri noktasındaki ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817