banner2779
banner2752
banner2750

Cumhur İttifakı: Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçtireceğiz

İttifak partileri AK Parti, MHP ve BBP’nin Körfez İlçe Teşkilatları, geçtiğimiz gün bir araya gelerek aylık değerlendirmelerini yaptılar.

ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

AK Parti Körfez İlçe Başkanı ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran’ın katıldığı, ayrıca iki partinin kurmaylarının da yer aldığı toplantıda son günlerdeki siyasal gelişmeler ele alındı ve özellikle seçim sürecinde yapılacak ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZI

YENİDEN SEÇTİRECEĞİZ”

Üç partinin ilçe başkanları, yaptıkları ortak açıklamada, “Cumhur İttifakı olarak Körfez ilçemizde uyumlu ve güçlü bir birliktelik içindeyiz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan, Cumhuriyet tarihimizin belki de en önemli seçiminde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtirmek için canla başla mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751