DADAŞLAR YÖRE YEMEKLERİYLE BULUŞUYOR

Har ay düzenlenen yemeklerde, bir üye geleneksel bir yemeği hazırlayıp, dernek lokalinde ikram ediyor.

Cumartesi akşamları düzenlenen yemek organizasyonunu bu kez İsmail Yurt üstlendi ve yöresel yemeklerden olan sarma dolma yemeği ile dernek üyelerini ağırladı.

Geleneksel hale getirilen yemek ikramlarında en önemli unsur hazırlanan yemeğin yöreye ait yemeklerden olması.

Dernek de yine geleneksel hale getirilen bir davetle de, kahvaltılı buluşmalar gerçekleştiriliyor ve bu sırada da üyelerle ilgili konular, sorunlar gündeme geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352