DARICA’YA YENİ BİR MARKA
 Gebze Center’de faaliyet gösteren Özsüt’ün sahibi Yunus Gargalı tarafından yeni kurulan Yemen Kahve Durağı ilk şubesini Darıca Tuzla Caddesi Cami Mahallesi No:63’te hizmete girdi. Açılışına Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, Dilovası Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Şahin, Dilovası Ağrılılar eski Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, CHP eski Darıca Belediyesi Meclis üyesi Seyfettin Kayabey, Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Adnan Sak, KEDFE eski Başkanı Muhammet Şık, Dilovası Belediye Başkan adayı adayı Necati Temiz ve çok sayıda davetli katıldı.

İLK ŞUBEDARICA’DA

Kahve Yemen’den gelir söylemine karşın kahvenin bir çok çeşidini müşterisine sunmayı amaçlayan ve kahvenin dışında özenle hazırlanan nargileleri, oyun salonu, Veng ve Monapoli oyunları ile aperatif yiyecekleri ile hizmet verecek olan Yemen Kahve Konağı ilk şubesinin ardından kısa sürede kurumsallaşarak yeni şubeleri açmayı hedefliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817