DARP EDİLDİ, HIRSINI CAMLARDAN ÇIKARTTI

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Atlı Sokak’ta, bir şahıs boş bir dükkan ile berberin camlarını kırdı. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu iddia edilen şahsın, olaydan sonra 4 kişi tarafından darp edilerek, çöpe atıldığı söylendi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Mesut Ç. (41) adlı şahıs, saat 23.30 sıralarında Atlı Sokak’a gelen Mesut Ç.  Burada 4 kişi tarafından darp edildi. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen şahıs, daha sonra yerden aldığı taşlarla 3 numarada yer alan berber dükkanı ve boş olan bir kahvehanenin camlarını kırdı.

Kavga ve ızrar ihbarı ile olay yerine gelen polis, yaptığı araştırma sırasında şahsı iddialara göre darp edilip, çöpe atılmış olarak buldu.

Hastaneye götürülerek tedavisi yapılan şahsın, 4 kişinin kendisini darp ettiğini ve parasını alıp, telefonunu kırdığını söylediği öğrenildi. Polis, darp olayına karıştığı söylenen şahsıları aramaya başlarken, olayla ilgili soruşturma da devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817