Demiryollarının Önlem Alması  Bekleniyor

Kirazlıyalı mahallesi alanında yer alan ve sahilde kalan Selahattin Hatipoğlu Caddesi’nde, hızlı tren yolunun üçüncü şeridinin yapılacağı söylenen bölgede, tel örgüler konulmamış ve oluşan boşluk tehlike yaşatmaya başlamıştı.

Mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ahmet Mızrak önlem alınmasını isterken, beklenen kaza yaşanmış ve duvardan uçan otomobilde yer alan baba kız yaralanmıştı.

Kirazlıyalı Mahalle Muhtarı Ahmet Mızrak, yetkilere tekrar hatırlatma yaparak bir an önce burada yüksek bir duvar örülmesi ya da tel örgü çekilmesi gerektiğini söyledi. Ahmet Mızrak, daha üzücü olayların yaşanmaması için önlemin gecikmemesi gerektiğini hatırlatarak, “Hava kararınca aydınlatmalar yetersiz kalıyor ve buradan yine bir aracın ya da insanın düşerek yaralanması, hayatını kaybetmesi söz konusu olabilir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817