Deprem Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

YÜZYILIN FELAKETİ

Kahramanmaraş merkezli, 11 ilde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Marmara Mardinliler Derneği tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Deniz Mahallesi’nde yer alan dernek binasında Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım son derece yoğun oldu. Mevlid-i Şerif’in icra edildiği programda yüzyılın felaketinde yaşamını yitiren 43 bini aşkın vatandaşımız bir kez daha rahmetle anıldı.

MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI

Dernek binasında gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, DEVA Partisi İlçe Başkanı Zeynep Sudan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Yakup Deniz, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri ile dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Aygün, “Mevlid-i Şerif vesilesiyle bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817