Deprem Yaraları Sarılmaya Devam Ediliyor

Kartepe Arslanbey’de bulunan KYK’ya bağlı öğrenci yurdunda misafir olarak ağırlanan depremzedelerimiz ile bir araya gelen ve Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Selda Yavuz Hanımefendi, şunları kaydetti : “Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Sıkıntılarınız varsa bunları gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek için elimizden gelen desteği ve yardımı yapacağız. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kocaeli’de kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını belirten ve Selda Yavuz Hanımefendiye teşekkürlerini ileten vatandaşlarımız: “Bize gönüllerini ve evlerini açan herkesten Allah razı olsun.” dediler.

Depremzedelerimizi tek tek dinleyen, notlarını alan Selda Yavuz Hanımefendi, ihtiyaçların karşılanması noktasında ne gerekirse yapılacağını belirtti.

Depremzedelerimize yönelik Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yurt içerisinde oluşturulan birimleri ve yurdun yemekhanesini de ziyaret eden Selda Yavuz Hanımefendi depremzedelerimize hazırlanan yemekler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Depremzedelerimiz Evlerinde Ziyaret Edildi, İhtiyaçları Yerinde Gözlemlendi

Selda Yavuz Hanımefendi afet bölgelerinden gelerek Kartepe ilçemizde yakınlarının yanına yerleşen depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Selda Yavuz Hanımefendi, tüm Kocaeli olarak ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yerinde gözlemleyen Selda Yavuz Hanımefendi, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817