Depremin Vurduğu Pazarcık’a “Kocaeli Çarşısı” İnşa Ediliyor

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk günün itibaren, görev bölgesi olan Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, depremin merkez üssü Pazarcık bölgesini de unutmadı. Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyeleri tarafından, iş yerleri zarar gören esnaflar için Pazarcık’ta 30 konteynerlık ‘Kocaeli Çarşısı’ inşasına başladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Depremin yaralarını sarmak için tüm imkânlarını seferber eden Körfez Belediyesi, Darıca ve Dilovası Belediyeleri ile Dulkadiroğlu ilçesinde, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. Yardımların, lojistik ve dağıtımında büyük bir özveriyle çalışan Belediyeler, Pazarcık ilçesi içinde önemli bir adım attılar. Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde İş yerleri zarar gören esnafları unutmayan Körfez-Darıca ve Dilovası belediyeleri, yer tespitinin ardından dükkân şeklinde hizmet verecek ve 30 konteynerden oluşan ‘Kocaeli Çarşısı’ için montaj ve kurulum işlemlerine başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817