Dereceye Giren Sporculardan Vali Yavuz’a Ziyaret

Makamda gerçekleştirilen ziyarete; Türkiye Enerji Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlknur Pala, Antrenörler; Ali Oğsan Demir, Seda Gemiköz ile İstanbul’da düzenlenen ve büyükler +18, genç kızlar ve minikler olmak üzere 3 kategoride yarışan sporcularımız Emir Yağan, Döndü Koç, Eylül Nisa Oğuz katıldılar.

Sporcuları tanıtan, branşları, kazanılan ödüller ve devam eden çalışmalar hakkında Vali Yavuz’a bilgiler veren Türkiye Enerji Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlknur Pala, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

3 gün süren yarışmalarda derece alarak ilimizi gururlandıran sporcularımızı tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sporla meşgul olması beni çok memnun ediyor. Başarı sabır ister ve sizler bu sabrı gösterdiniz.  Spor dalında olsun, diğer alanlarda olsun kazanılan başarılarda emeği geçen antrenörlerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerinizi canı gönülden tebrik ediyor, kutluyorum. Burası bir spor şehri. Alt yapımızda gerçekten çok iyi ve daha da iyi olacak. Yolunuz bahtınız açık olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından sporcularımızla bir süre sohbet eden, kazandıkları ödüller hakkında istişarelerde bulunan Vali Yavuz, her birine hediyeler vererek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817