banner2779
banner2752
banner2750

Derince Belediyesi Ekipleri Bölge İçin Seferber

HATAY’IN DEFNE İLÇESİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, ülke genelinde adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Depremin ardından Derincelilerin katkılarıyla bölgeye giyim, temel gıda malzemeleri, çocuk ve hasta bezleri, hijyen malzemeleri, botlar, ısıtıcılar, atkı, bere ve eldivenlerin yer aldığı tırlar gönderilirken Çenesuyu fabrikası da deprem bölgesine su konusunda katkı sunmaya devam ediyor. Derince Belediyesi ekipleri de Başkan Aygün’ün koordinesinde depremden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde yaraların sarılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak bölgede arama-kurtarma faaliyetlerine destek olma noktasından, insani yardım unsurlarına kadar ihtiyaç duyulan pek çok alanda görev yapıyor. Deprem bölgesinde Türkiye’nin adeta tek yürek olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Belediyesi ailesi olarak 36 kişilik ekibimiz, iş makinelerimiz ve Aşevi hizmetimizle birlikte Hatay’ın Defne ilçesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devlet ve millet olarak, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu zorlu günleri de geride bırakacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751