banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE'DE DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Bölgedeki yapıların yıkımı gerçekleşti

Derince Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün Yenikent Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Araptepe Mevkii’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap sona erdi.  Bakanlar Kurulu Kararı’nın Resmi Gazete’de yayınlanmasına istinaden riskli alan ilan edilen Araptepe Mevkii’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilk olarak, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile vatandaşlar arasında ön sözleşmeler imzalanmıştı. Hak sahipleri ile yapılan anlaşmanın ardından Derince Belediyesi ekiplerince, bölgedeki yapıların yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor

Hak sahiplerine kira yardımı ödemesinin de başladığı kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci etabında ise Araptepe Mevkii,  sağlıklı, güvenilir ve modern bir yaşam alanı haline getirilecek. Projelendirme çalışmalarının artık son aşamaya geldiği kentsel dönüşüm ile birlikte bölgeye, sosyal ve yeşil alanlara sahip, otoparklı, depreme dayanıklı, estetik binalar inşa edilecek. Kentsel dönüşüm sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Araptepe mevkiindeki proje alanında hak sahiplerine yeni modern daireleri teslim edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751