banner2779
banner2752
banner2750

Derince Türkiye Yüzyılı’na Hazır

İLK DURAK İSTİKLAL CADDESİ

İstişare kültürüne önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla sık sık bir araya geliyor. Bu bağlamda her gün farklı noktalarda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez İbni Sina ve Deniz mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül ve teşkilat yöneticileri ile birlikte İbni Sina Mahallesi, İstiklal Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunmayı ihmal etmedi.

İSTASYON CADDESİ’NDE TEMASLAR

Başkan Aygün, günün ikinci esnaf ziyareti programını ise Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflarla hasbihal edildi. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü şekilde destek vereceklerini belirten Başkan Aygün, Derince’nin Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751