Derince Yenikentspor Sezonu Kupayla Tamamladı

ÜÇÜNCÜ OLARAK TAMAMLADILAR

Derince Yenikentspor Kulübü’nün 2009 ve 2010 doğumlu oyunculardan oluşan U14 erkek basketbol takımı başarılı bir sezonu daha geride bıraktı. 4 grupta 27 takımın mücadele ettiği U14 Ligi’nde ilk üçe kalan takımlar play-off oynamaya hak kazandı. D Grubunu ikinci sırada tamamlayan Derince Yenikentspor, play off eleme müsabakası öncesi GHSK Çayırova takımını, ardından da Gölcük Belediyespor (A) takımını eleyerek final grubuna katılmaya hak kazandı.  Final grubunda Kocaeli Basket (A), Kocaeli Gelişim (A) ve Hanibal Spor takımlarıyla mücadele eden Derince Yenikentspor şampiyon olan Kocaeli Basket takımını yenen tek takım olarak final grubunu ve U14 Erkek Basketbol Kocaeli Ligini üçüncü olarak tamamladı.

BÜYÜK EMEK, GÜZEL BAŞARI

Kupayla tamamlanan sezonun ardından bir açıklama yapan Derince Yenikentspor Kulübü Başkanı Nurten Yılmaz, “2022 - 2023 sezonunda başarılı bir dönem geçirmemizde çok emeği olan antrenörlerimiz Bülent Günaydın başta olmak üzere, Leyla Lopak, Selim Can Parlayan ve Umut Ünal hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kocaeli Basket SK U14 Erkek Basketbol takımını ve final grubunda mücadele eden tüm takımları başarılarından dolayı ayrıca kutluyorum. Başarılı bir sezon geçirerek final gruplarına kalan U16 ve U18 takımlarına da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817