Derince’de 1001 Hatim Programı

1001 HATİM GELENEĞİ

Erzurum'da Pir Ali Baba tarafından kenti doğal afetlerden korumak için yaklaşık 500 yıl önce başlatılan 1001 Hatim Programı geleneğine bu yıl da devam edildi. Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu ve Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin birlikte düzenledikleri program yoğun katılımla gerçekleşti. Akşam namazı sonrası düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleşirken Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil'in yaptırdığı dua ile başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız bir kez daha rahmetle anıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Katılımın son derece yoğun olduğu programa Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı konuşmada “Rabbim okunan hatimleri ve dualarımızı kabul etsin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817