Derince’de Bayram Mesaisi


Cadde ve sokaklarda hummalı bir temizlik işlemi sürdürülürken ilçedeki yeşil alanlarda ise bakım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye Ekipleri Çalışmalara Devam Ediyor

İlçe halkının temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gece gündüz demeden çalışan Derince Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde de ilçe genelinde yoğun mesai harcıyor. Belirlenen program dahilinde belediye ekipleri sokak sokak, cadde cadde, park park tertemiz bir Derince için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Derince’de yer alan tüm cadde ve sokaklarla beraber yeşil alan ve parklarda da temizlik, bakım ve onarım işlemleri yapılıyor.

Yollar ve Parklar Bayrama Hazırlanıyor

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda ilk etapta ot küreme işlemi ile çalışmalarına başlıyor. Bunun ardından sırasıyla süpürme ve yıkama işlemleri gerçekleştiren ekipler kaldırımları, caddeleri ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Derince’de bulunan tüm yeşil alan ve parklarda çim biçimi, ağaç budama ve peyzaj çalışmaları ile bayram hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği yoğun mesainin ardından yeşil alan ve parklar tertemiz bir şekilde ilçe halkının kullanımına sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817