Derince’de Şampiyon Muratevler Camii

Final Müsabakası Penaltılara Gitti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Derince İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği futbol turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde 10 takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final müsabakasında Muratevler Camii ile Çenesuyu Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 beraberlikle neticelenen karşılaşmayı penaltılarla kazanan Muratevler Camii turnuvanın şampiyonluğuna ulaştı. Çenesuyu Ortaokulu’nun ikinci olduğu turnuvayı Medine Camii takımı ise üçüncülükle tamamladı.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Yaz Kur'an Kursları Arası 15 Temmuz Futbol Turnuvası'nın finallerini Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Müftü Vekili Harun Ergül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, din görevlileri, öğrenciler ve aileleri büyük bir ilgiyle takip etti. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Böylesi anlamlı bir günde düzenlenen turnuvada şampiyonluğa ulaşan Muratevler Camii takımını ve organizasyona katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817