banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

2 BİN 329 ÖĞRENCİ HAVUZLA BULUŞUYOR

Başkan Aygün yönetiminde çocuklara ve gençlere yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de spor alanında yapılan çalışmalar örnek oluyor. Derincespor Kulübü bünyesinde 21 branşta on binin üzerinde kişiye spor yapma imkanı sunan Derince Belediyesi öncülüğünde ilçede bu kez çok önemli bir proje daha hayata geçti. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçe genelindeki ilkokulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 329 öğrenci havuzla buluşuyor.

YÜZME BİLMEYEN ÇOCUĞUMUZ KALMASIN

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 'Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın' diyerek başlattığı proje kapsamında eğitimler Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşiyor. Öğrencilerin Derince Belediyesi’ne ait araçlar tarafından okullarından alınarak düzenli olarak servis ihtiyacının karşılandığı projede havuzla buluşan öğrencilerin boneleri de Derince Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çocukların yüzme eğitimleri ise Işıl Bozca Spor Merkezi ve Kocaeli Yüzme Kulübü’nün uzman antrenörleri tarafından veriliyor.

GENÇLİĞE VE SPORA YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Derince genelinde yüzme bilmeyen çocuğun kalmaması hedeflenen proje ile eğitim döneminde ilkokul birinci sınıfta eğitim gören 2 bin 329 öğrenciye ücret yüzme dersleri verilecek. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte yüzme havuzuna giderek burada eğitim gören İbni Sina İlkokulu ve Bekir Sıtkı Özer İlkokulu’nun öğrencileri, velileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Gençliğe ve spora yatırımlarının devam edeceğini söyleyen Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla onların daima yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751