Derince’den 4 Tır Daha Yola Çıkacak

Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye birimlerini harekete geçirdi. İlk olarak 70 bin 490 adet Çenesuyu yüklenen 4 tır, 5 bin adet battaniye, çocuklar ve yetişkinler için bin 100 eşofman takımı, iki iş makinesi ve 4 personel deprem bölgesine gönderildi. Bununla beraber Başkan Aygün’ün talimatı doğrultusunda Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yardım kampanyası organize edildi.

Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Aygün, “Depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabır versin” dedi.

Derinceliler Depremzedeler İçin Tek Yürek

Derincelilerin deprem bölgesindeki vatandaşlar için tek yürek olduğunu belirten Başkan Aygün, “İlçe halkımıza yardımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Derinceliler deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için tek yürek olarak yardımları oraya ulaştırma noktasında tüm gayretiyle çalışıyor. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Malzemeler Tırlara Yüklenecek

İlçe halkının adeta seferber olduğu kampanya kapsamında merkeze ulaşan malzemeler çalışanlar tarafından özenle paketleniyor. Gelen kuru gıdalar, çocuk ve hasta bezleri, hijyen malzemeleri, botlar, giyisiler, ısıtıcılar, çorap, atkı, bere ve eldivenler deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere tırlara yüklenecek. Derince’den 4 tır daha bu malzemelerle birlikte afet bölgesine gönderilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817