banner2779
banner2752
banner2750

Derinceli  Ak gençler hastaları ziyaret etti

Ak Parti Derince Gençlik Kolları organizasyonu kampasımda düzenlenen hasta ziyaretlerine Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER’ de katıldı. Derince Devlet Hastanesinde yapılan ziyarete Kocaeli Milletvekili’nin yanı sıra Ak Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Özkan OKTULMUŞ, Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet ARK ,Derince Devlet Hastanesi Başhekimi Zekeriya İLÇE ve çok sayıda genç katıldı.

KARANFİL VERİLDİ

Derince Devlet Hastane’sinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Ak Partili yöneticiler ve gençler, yatmaktan olan vatandaşların dertlerini tek tek dinleyip not aldı. Hastalara moral olması için karanfil dağıtmayı da ihmal etmeyen gençler, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

HASTANEDEN ÇOK MEMNUNLAR.

Derince Devlet Hastanesi’nde 50 den fazla odayı ziyaret eden ŞEKER, hastaların hastane hakkında olumlu düşünceleri karşısında çok sevindi. Ziyaret edilen her odadan bir tek bile şikayetin olmaması ziyaretçilerin yüzünü güldürdü. İlyas ŞEKER’in “ Biri bizim geleceğimizi önceden haber mi verdi sizlere . Bir tane bile şikayet yok. Sanki bütün hastane anlaşmışsınız.” diyerek yaptığı espri dinleyenleri kahkahaya boğdu .

ZİYARETLER DEVAM EDECEK.

Derince Devlet Hastanesi Ziyaretinden sonra bir açıklama yapan Ak Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Özkan OKTULMUŞ” Gençlik kolları kapsamında bugüne kadar hasta ziyaretlerimiz olsun, yaşlı ve durumu iyi olmayan vatandaşlarımız olsun, gazi vatandaşlarımız olsun sürekli ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada düzenli olarak ziyaretlerimiz devam edecek. Ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın vekilimiz İlyas ŞEKER’e, başhekimimize, ilçe başkanımız ve genç kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751