Derinceliler Yaz Tatilinde Sporda Buluşuyor

Ücretsiz Olarak Düzenleniyor

Derince Kaymakamlığı, Derince Belediyesi ve Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor kursları ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Profesyonel eğitimciler nezaretinde ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okullarında bir yandan kayıt süreci devam ederken, diğer taraftan etkinlikler start aldı. Farklı yaş gruplarında eğitimlerin gerçekleştiği Yaz Spor Okulları’nda 2005-2013 tarihli doğumlu olan öğrenciler futbol okullarına, 2001 ve 2013 tarihleri arasında doğan öğrenciler ise diğer branşlara başvurabilecek.

Üç Ayrı Tesiste Eğitim İmkanı

Derince Spor Salonu, Şehit Emre Kaan Arlı Spor Salonu ve Derince Belediyespor Stadı olmak üzere üç ayrı noktada eğitimlerin devam ettiği Yaz Spor Okullarında boks/kick boks, masa tenisi, taekwondo, karate, judo, güreş, cimnastik, basketbol, voleybol engelliler judo, salon hokeyi, dart ve futbol branşları yer alıyor. Ücretsiz etkinliklerden yararlanmak isteyenlerin Derince Spor Salonu (0262 2330021), Şehit Emre Kaan Arlı Spor Salonu (0262 2337226) ve Derince Belediyesi Stadı (0262 2234839) numaralı telefonlardan bilgi alabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817