“Derince’mizin Yarınlarına Yatırım Yapıyoruz”

Başkan Aygün Temaslarını Sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında bir yandan kent genelinde temaslarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda üç önemli temas daha gerçekleştirdi. Başkan Aygün’ün ilk konukları Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, yönetim kurulu üyeleri Erkut Kaya, Kerim Çetingöz, Salih Varçın, Şükran Yücel ve Funda Can oldu. Misafirlerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve onların kıymetli aileleri bizim başımızın tacıdır. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Havacılık ve Uzay Kulübü Öğrencileri

Başkan Aygün’ün istişareler kapsamında ikinci konukları İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Vedat Doğusel, Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Özgülenç ve Meclis Üyesi Ömer Parlak oldu. Görüşmede oda bünyesinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken Başkan Aygün de ilçede hizmete sunduğu projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Aygün ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü Öğrencileri Yaren Çakmak, Yahya Ahmet Demir, Sevil Ay ve İrem Atay'ı konuk ederek, çalışmaları ile alakalı görüş alışverişinde bulundu. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Gençlik merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm projelerinden tarımsal kalkınma hamlesine kadar hayata geçirdiğimiz projelerimizle Derince’mizin yarınlarına yatırım yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817