banner2779
banner2752
banner2750

Dernekler Turnuvası’nda Heyecan Başladı

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği turnuvanın ilk gün müsabakalarında bol gol ve heyecan vardı

24 DERNEĞİN KATILIMIYLA

Derince’de yer alan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Çenesuyu Dernekler Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Aktif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Murat Aydın, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleşti. Derince’deki sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı açılış maçıyla 24 derneğin mücadelesine sahne olacak olan turnuvanın startı verildi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJ

Turnuvanın dernekler arasındaki birlik ve beraberliği pekiştireceğine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konuşmasında, “Sivil toplum kuruluşlarımız ilçemizin en önemli zenginliği. Derneklerimiz, meslek gruplarımız ve spor kulüplerimiz, bizim yol arkadaşlarımız. Her zaman dile getirdiğim gibi ortak akıl vurgusuyla ilçemizi yönetirken en büyük gücümüzü sivil toplum kuruluşlarımızdan alıyoruz. Sporun birleştirici özelliğini ön plana alarak düzenlediğimiz turnuvamızın da bu anlayış çerçevesinde birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğine inanıyorum. Kazananın dostluk ve kardeşlik olması temennisiyle turnuvamızda mücadele verecek olan tüm derneklerimize gönülden başarılar diliyorum” dedi.

YOZGATLILAR VE YÖRÜKLER KAZANDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Aktif Yılmaz’ın da yer aldığı gösteri maçı ile başlayan turnuvanın ilk gün programında iki müsabaka vardı. Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanan günün ilk karşılaşmasında Derinceliler Derneği ile Yozgatlılar Derneği karşı karşıya gelirken, müsabakadan galip ayrılan taraf 7-4’lük skorla Yozgatlılar Derneği oldu. A Grubu’nun bir diğer karşılaşmasında ise Yörükler Derneği, KİĞI Yayladere Derneği’ni 6-3”lük skorla mağlup edip, turnuvaya galibiyetle başlamayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751