DERT DİNLEMEK 5 LİRA

Kendisine derdini anlatmak ve çözüm aramak isteyen vatandaşlardan, bir saat için 5 lira alan Ümit Muhammed Çakır, günde ortalama 16 kişinin kendisine geldiğini söylüyor.

Dertli insanların sorunlarını anlatacak ve içini dökecek birilerini aramaları, bunun için de en çok müzik aletleri ve oyuncak sattığı için kendisine gelmesi üzerine bu durumu ticarete dökmeye karar veren genç esnaf, cama afiş asarak, dert dinlemenin ücretli olduğunu duyurdu.

Bu duyuru sonrasında derdini anlatmak isteyenlerin daha da arttığını gören Ümit Muhammed Çakır, tarife uyguladı ve dert dinleme saatine 5 lira alacağını söyledi.

Bazı vatandaşların ve çevre esnafının da sık merakla kendisine geldiğini ve 5 lira vererek dertlerini anlattığını, sohbet ettiğini söyleyen Çakır, “Dertleri ve sorunları olan çok insan var. Şu anda tanıtım amacıyla dinleme saatine 5 lira alıyorum. İlerde talep artınca taride de değişiklik yapacağım. İnsanlar genelde ekonomik sorunlarını, bankalara olan kredi borçlarını anlatıyorlar, ama parasal konularda çözüm bulamıyor, önerişler de bulunuyorum. Bunun dışında sosyal içerikli ya da psikolojik olan sorunlarda yüzde 60 oranında çözümlerimiz oluyor” dedi.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Numara 26’da yer alan Vizyon Müzik adlı iş yerinde asılı olan afiş, vatandaşlar tarafından da ilginç bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817