banner2779
banner2752
banner2750

Dilovası’nın Yüzme Havuzu Uzun Ömürlü Olacak

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na kazandırıyor. İnsan vücudunda oluşturduğu fiziki hareketlilik açısından en ideal sporlar arasında yerini alan yüzme sporu, Büyükşehir’in tesislerinde yaygınlaştırılıyor. Dilovası’nda inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu küçük yaştan itibaren yeni yüzücülerin yetişmesine ev sahipliği yapacak. İnşaat çalışmaları hızla süren yapının mekanik cephe kaplaması imalatına başlanırken binanın daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde kalması için membranlı çatı paneli montajına başlandı.

 

SERAMİK KAPLAMALAR BİR BİR TAMAMLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Bu doğrultuda Dilovası’nda yapımı devam eden ve manzarası ile de ayrı bir güzelliği olan yarı olimpik yüzme havuzunun inşası titizlikle gerçekleştiriliyor. Hızla devam eden çalışmalar kapsamında yapının zemin kat ıslak hacimleri seramik kaplama ve çevre duvarlarının perde donatı montajı tamamlandı. Tüm binada saten alçı sıva imalatlarına devam edilirken havuz mahalli kenet sistem çatı ve cephelerde çalışmalar devam ediyor. Donatısı ve kalıbı tamamlanan kısımların betonları dökülen yapının birinci kat ıslak hacimlerin ve bodrum kat hollerin seramik kaplamaları tamamlandı.

 

MEMBRANLI ÇATI PANELİ MONTAJI

Yeni sporcuların yetişeceği yarı olimpik yüzme havuzunun çelik yapı üzeri kenet çatı alt sac kaplama imalatı tamamlandı. Tüm binada saten alçı sıva imalatlarına devam edilirken, havuz mahalli kenet sistem çatı ve cephe işleri sürüyor. Tüm cephelerin doğramalarının montajları da hummalı şekilde bitiriliyor. Traverten tasların şantiye alanına sevk edilmesine başlayan ekipler, gelen traverten taşların bir kısmı ile  mekanik cephe kaplaması imalatına ve yangın tesisatı eksiklerini gidermeye başladı. Membranlı çatı paneli montajına başlayan ekipler, binanı daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde kalmasını sağlayacak.

 

4 BİN 200 METREKARE İNŞAAT ALANI

Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olacak. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar yer alacak. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta bulunacak.    

 

BAY VE BAYAN FİTNESS SALONU                

Yapının zemin katı giriş fuayesi, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzundan oluşacak. Ayrıca bu katta kafeterya, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve büro birimleri yer alacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 94 kişilik seyirci tribünü bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751