DOĞAN, ESNAFIMIZ DAHA ÇOK KAZANSIN İSTİYORUZ

Zamanının önemli kısmını İzmit’in sokaklarında halkın arasında geçiren Başkan Doğan, Acısu bölgesindeki esnafları ziyaret etti.

Bölgedeki esnafları tek tek dolaşıp hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Doğan, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

YÜRÜYEREK DEĞİL KOŞARAK HİZMET

Bölgede yapılan çalışmalarla Acısu’da büyük bir canlılık olduğunu söyleyen Başkan Doğan “ Acısu’daki parkın eski halini herkes çok iyi bilir. Yaptığımız çalışma ile bölgeye ayrı bir hava kazandırdık. İzmit’in kültür turizm kenti olmasını istiyoruz. Bunun içinde önemli yatırımlar yaptık. Şehrimize gelecek her turist esnafımızın daha çok kazanması demektir. Esnafımızın işlerinin daha iyi olmasını ve daha çok kazanmasını istiyoruz. Hedefimiz, şehrin cazibesini arttırmak ve daha çok müşteri gelmesini sağlamaktır. Vatandaşlarımız bize inandığı, güvendiği sürece biz onlar için hizmet etmeye yürüyerek değil koşarak gideceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817