DOĞAN, GENÇ GİRİŞİMCİLER PROJEMİZ MEYVELERİNİ VERİYOR


 

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Akın Karpuz, Genç Girişimciler Merkez’inde aldığı eğitim sayesinde yazılım ve tasarım üzerine Akın Dizayn adında firma kurdu.

 

DÜNYA ÇAPINDA MARKALAR OLUŞTURMAK

 

Üç personeli ile yurt içi ve yurt dışı çalışmalarını sürdüren genç girişimci Akın Karpuz’u iş yerinde ziyaret eden Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi olarak Genç Girişimciler Merkezi’ni hayata geçirirken amacımız girişimcileri desteklemek, dünya çapında markalar oluşturabilecek cevherleri keşfetmekti.  Yaklaşık dört yıl önce hayata geçirdiğimiz proje ile genç, pırıl pırıl, dinamik arkadaşlarımıza ofis imkânı ve şirketlerinin diğer ihtiyaçlarını sağladık.  Arkadaşlarımıza eğitimler verdik ve diğer alanlarda da destek olduk. Her biri bu imkanları en güzel şekilde değerlendirerek kendi işlerini kurdu, işyeri olanlarda işlerini daha da geliştirdi. Ektiğimiz tohumlar meyve vermeye başladı.

 

GİRİŞİMCİ DOSTU BELEDİYE

 

Genç arkadaşlarımızdan çok daha ileriye gitmelerini ve Türkiye markaları olmalarını istiyoruz. Bu yaşta İzmit’te iş kurup bu işlere başladıysak, bunu bir süre sonra Türkiye, Avrupa ve dünya çapına ulaştırabiliriz. Bu güç ve ufuk gençlerimizde var, buna inanıyoruz. Biz, gençlerimizin arkasındayız. İzmit Belediyesi genç dostu ve girişimci dostu bir belediye. Sizlerle gurur duyuyoruz”       dedi.

 

 MERKEZ SAYESİNDE  HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

 

Firma ve çalışmaları ile ilgili Başkan Doğan’a bilgi veren Akın Karpuz da “ üniversiteyi bitirdikten sonra İzmit Belediyesi tarafından biz gençler için açılan bir merkez olduğunu öğrendik.  Hemen başvurarak eğitimlere başladık.  Girişimcilik yolunda maddi ve manevi her türlü desteğin sağlandığı bu merkez sayesinde  kendi işimizi kurduk.  Bizlere bu  imkanı sağlayan genç dostu belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817