DOĞAN, GENÇLER, ENERJİMİZE ENERJİ KATIYOR

BİR AĞABEYİNİZ OLARAK YANINIZDAYIM

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette  gençlere tarihten bugüne öğütlerde veren Doğan “sizler gibi enerjik, dinamik gençleri görmek enerjimize enerji katıyor.  Gençlerimiz, şehrimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için bir araya gelmişler. Böyle bir görevi üstlendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de bir belediye başkanının yanı sıra, bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım.  

ZAMANINIZI VE EMEĞİNİZİ HARCIYORSUNUZ

Sivil toplum örgütlerinde görev almak çok önemlidir. Sizlerin bu işten aldığınız bir maaşınız yok,  bu işi yaptığınız için kimse size para da vermiyor. Vaktinizi, emeğinizi, bazen de paranızı harcıyorsunuz. Gönüllülük esasıyla yapılan her şey değerli ve çok anlamlıdır. Sizlerin yaptığı bu gönüllü hizmetin pahası da biçilmez.

BİZLERİN YAPTIĞI İŞE TALİP OLUN

Bu yönetim içerisinde olmak, bu masanın etrafında oturmak çok değerli bir davranış. Ben Bu çalışmaları gençliğimiz, geleceğimiz adına çok değerli görüyorum.  Belli birikim ve tecrübenin ardından genç yaşta bizlerin yaptığımız işlere talip olmalısınız, olacaksınız da. Ben şahsım adına bunu çok istiyorum.

DÜNYAYI KISKANDIRAN BİR MÜCADELE VERİYORUZ

Ben gençliğimizi çok iyi görüyorum. Bizim gençlerimizin genlerinde tarihten gelen inanç, gelenek ve görenekler var. Bu onlar için çok büyük bir güç.  Bizim gençliğimizdeki bu güç, bu potansiyel Orta Asya’dan, Malazgirt’ten, Yavuz Sulatan Selim’den, Fatih Sultan Mehmet’ten, Atatürk’ten bugüne kadar geliyor. Dün vardı, bugün var, yarınlarda da olacak. Gençlerimiz vatanını, milletini, bayrağını, ezanını seven ve onun uğrunda da her tür fedakarlığı yapan akıllı ve becerikli bireylerdir. Bugün Afrin’de kahramanlarımız bu değerleri için gözlerini kırpmadan mücadele ediyorlar. Bizim bu mücadelemiz dünyayı bir kez daha kıskandırıyor.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ KURTARDINIZ

Çok geçmişe gitmeden gençlerimizin vatan ve millet mücadelesini 15 Temmuz da görebilirsiniz. Her kesimden pırıl pırıl gencimiz o hain hareketin karşısında durarak bir anlamda ülkemizin demokrasisini ve geleceğini kurtardı.  Sizden beklentimiz kendinizi daha iyi yetiştirin. Bir yandan mesleğinizde daha fazla uzmanlaşırken, diğer yandan da edebiyat, sanat gibi sosyal alanlarda da kendinizi geliştirmelisiniz. Daha çok kitap okuyun, daha çok edebiyatla ve sanatla, sporla uğraşmalısınız.  Eğer kendinize bu birikimi yaparsanız yarınlarda çok daha güçlü olabiliriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817